Derfor skal din næste sækkestol være en Fatboy

Når du skal ud og købe en sækkestol til dit hjem er der mange faktorer, der spiller ind, før du kan vælge den helt rigtige. En sækkestol er ikke længere bare en sækkestol, det er et møbel, der omfavner dig efter en lang dag og giver dig komfort og tryghed på en og samme tid.

Fatboy har siden 2002 udviklet konceptet om sækkestole og igen gjort dem populære i mange hjem. Fatboy er kendt for deres unikke designs, der varierer både i farver og mønstre, der passer til ethvert hjem. Fatboy er et af de første mærker der gik en anden vej end den traditionelle, når det kommer til at designe og producere sækkestole, tilbage i 1960’erne hvor sækkestolen først kom på markedet, var det en pæreformet taske af læder, med et indhold af skumkugler, der havde en tendens til at klistre sammen og klumpe efter længerevarende brug, da Fatboy i 2002 genopfandt konceptet lancerede de sækkestole, der matcher dem vi kender i dag.

Lad en Fatboy sækkestol være din bedste ven

the_org_outdoor_citrus_1En sækkestol kan bruges til mange ting, du kan sidde i den når som helst og hvor som helst det passer dig, i Fatboys sortiment finder du også en sækkestol du med fordel kan tage med udenfor og hygge dig i, en Original Outdoor har en overfladebehandling, der gør at solens skarpe UV-stråler ikke bleger farven på din sækkestol. Denne udendørs model kan også modstå en del vand, hvilket vil sige at du ikke behøver at flytte den ind indenfor hvis der kommer en lille byge forbi mens du sidder udenfor.

En sækkestol fra Fatboy kan give dig og din familie et trygt og rart sted at være, de mange Krøyerkugler i enhver Fatboy former sig lynhurtigt efter din krop og støtter din naturlige siddestilling. Den smudsafvisende overflade du finder på alle Fatboys gør den nem at rengøre, du kan enten tage pletterne i opløbet med en fugtig klud eller vaske betrækket en gang om måneden eller oftere, efter behov.

Vil du læse mere om Fatboys sækkestole kan du gøre det her.

Sækkestole der matcher din stil

Du man vælge mellem mere end 30 forskellige farver og designs når du køber en Fatboy. Hvis du ønsker at tilføje lidt krydderi i din indretning kan du f.eks. købe en Original Special, denne type sækkestol har den klassiske rektangulære form som Fatboy er kendt for, men varierer i stilen med 12 flotte og farverige mønstre, der skiller sig markant ud fra de ellers ensfarvede, og til tider kedelige, sækkestole man ellers ser rundt omkring i de danske hjem.

Du kan også krydre dit hjem med en sækkestol i metalliske farver, disse sækkestole ses kun hos Fatboy, og har en utrolig slidstærk overflade, taget i betragtning at stoffer med metallisk udtryk ofte er lavet af satin og lignende. Hvis du er fan af det skandinaviske Marimekko mønster, der findes på mange andre indretnings- og gaveartikler kan du tilføje endnu et Marimekko design til dit hjem med en sækkestol fra Fatboy af samme navn.

Hvis du ønsker at din kommende sækkestol skal være mere end bare en almindelig sækkestol, kan du prøve den smarte model Buggle Up, der er en ekstra stor sækkestol, i forhold til andre sækkestole fra Fatboy, der vejer 7 kg, ligger Buggle Up i en anden vægtklasse og størrelse med sine 9 kg. Buggle Up modellen fra Fatboy var den første sækkestol på markedet, med justérbare remme, der kan sikre dig den bedste rygstøtte. Denne sækkestol er stor nok til at du og en ven, eller tre af familiens børn, kan sidde på den samtidig, den smarteste og mest brugte opsætning af Buggle Up modellen, er at man kan forme den som en minisofa.

Alternativ: Lav din egen sækkestol

Alternativt til at købe en af de mange forskellige mærkevare-sækkestole som findes på markedet i dag er at designe og lave sin egen sækkestol. Det er bestemt muligt og kræver ikke det helt store af dig. Det er naturligvis en fordel, hvis du har lidt teknisk snilde i forhold til håndarbejde. Men resultatet af at lave sin egen sækkestol er ofte rigtig godt, og du får en langt billigere sækkestol end hvis du skulle købe en også er der naturligvis tilfredsstillesen ved selv at have lavet sin egen sækkestol.

boligliv.dk har skrevet omkring hvordan man laver sin egen sækkestol. Hvis ikke lige du bliver fanget af deres “opskrift” på at lave en sækkestol, findes der mange andre guides på nettet. En simpel søgning på “lav din egen sækkestol” på google.dk giver dig mange muligheder.

 

 

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *