Årets 5 fashion favoritter

Moden skifter konstant og hvis du vil være med på mode kræver det at du følger med.

Din garderobe skifter indhold med årstiderne, men nogen beklædningsdele kan følge med godt og vel hele året igennem.

Herunder kan du se 5 af årets fashion favoritter, som du bør overvejer, hvis du vil opdatere din garderobe til i år. De valgte beklædningsdele er alle nogen, der mere eller mindre kan følge alle årstider i Danmark. Hvilket helt bestemt er en fordel, hvis du ikke vil skifte din garderobe ud flere gange om året.

Haremsbukser

Haremsbukser har det med at komme og gå i modebilledet, men i år er det hot, så hvis du ikke har nogen, så er det tid til at udvide din garderobe.

Haremsbukser er afslappede og super behagelige at have på, de har et drenget og cool look, som er super fint. Du kan bruge dem med et par flade sko og bevarer den afslappede stil eller du kan tage et par stiletter på, og bruge dem til de mere festlige begivenheder.

Overknee støvler

Der er vist ikke nogen tvivl om et overknee støvler er på vej tilbage i modebilledet og det tror jeg at vi er flere der er rigtig glade for.

Overknee støvler er uden tvivl en af årets fashion favoritter, en af grundene er selvfølgelig at de passer til langt de fleste outfits. Herunder kan du se nogle forskellige forslag til lækre outfits hvor overknee støvler passer perfekt ind.

  • Leggings med lune knæ strømper og en oversize sweater
  • Nylonstrømper med en smart nederdel, en flot top og en blazer
  • Slim jeans med en neutral t-shirt og din yndlings hættetrøje

Jeg er personligt helt vild med overknee støvler og har da også besluttet mig for at i år er året hvor jeg skal forkæles med et nyt par. Jeg har været ved at kigge mig lidt omkring efter et par, som jeg kan falde for og har da også efterhånden besluttet mig for et rigtig flot par med snøre ned langs benet.

Bløde oversize sweatre

Bløde og lune oversized sweatre er uden tvivl en af årets fashion favoritter og jeg tror bestemt ikke at jeg er den eneste der Elsker sweatre, de er super behagelige og så passer de helt perfekt til et par jeans eller leggings samt et par flotte overknee støvler.

Man kan få oversized sweatre i forskellige materialer og designs og her er det egentlig op til den enkelte at vælge det du helst vil have. Jeg foretrækker personligt sweatre der er så bløde og lune som muligt og så er jeg særligt vild med de sweatre man kan få i julemånederne med flotte og hyggelige julemotiver, hvis det ikke lige skal være julemotiver, så er jeg også vild med helt neutrale ensfarvede sweatre.

Flotte kjoler

Kjoler er som altid et hit, også i år. Det gode ved kjoler er at de kan bruges hele året, man kan altid sammensætte nogle fine outfits med kjoler, som passer til årstiden. Kjoler er super fine og de tilføjer et feminint touch til ethvert outfit, hvilket jeg er helt vild med.

En anden fordel ved kjoler er selvfølgelig at de kan bruges til både hverdag og fest, kjoler findes nemlig i et stort udvalg af designs, som kan bruges til enhver begivenhed.

Knæstrømper

Længere oppe i denne artikel, har jeg kort nævnt knæstrømper, og dette er ikke uden grund. Knæstrømper er nemlig uden tvivl med på listen over nogle af årets største fashion favoritter.

Knæstrømper er perfekte til de kolde vinterdag, de kølige forårsdage og de milde efterårsdage også giver de næsten ethvert outfit et virkelig flot udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *