Audi Leasing – her er dine muligheder!

Vi har alle sammen på et eller andet tidspunkt overvejet at skaffe os en ny bil. Nå, okay, ikke? Nå, men så langt de fleste af os i hvert fald. Rigtigt mange vælge herefter at smide nogle penge efter formålet og får anskaffet sig en rigtigt lækker bil af mærket Skoda, Mercedes, Audi eller et af de mange andre på markedet.

Helt overordnet set er dette naturligvis ganske godt og mange vil da allerede her være glade, tilfredse og have sig en bil de kan bruge i mange år frem. Men der er bare også de mennesker, der gerne vil prøve noget andet. Denne masse af mennesker er i takt med at udbuddene er blevet større også vokset helt ekstremt. Det rigtigt mange gerne vil have i dagens Danmark, er dermed løsningen der gør det muligt at ”låne” en bil, i stedet for at købe den fra ny til en pris, der kan slå bunden ud af langt de flestes tegnebog.

Hvad er privatleasing?

Når du vælger at lease en bil, betyder det i bund og grund, at du går ind og lejer den. Dette gøres akkurat som, hvis du ville leje en lejlighed eller lignende. Du ligger ganske enkelt et indskud (som firmaet dog beholder til evig tid), hvorefter du hver evigt eneste måned betaler en ydelse til firmaet du leaser hos. Denne ydelse kan veksle imellem alt fra et par tusinde kroner til femcifrede beløber og handler naturligvis om, hvor stort dit indskud har været og samtidigt, hvor dyr en bil du har tænkt dig at få fingrene i.

Når du går ud og kigger på Audi leasing eller leasing af et, hvilket som helst andet bilmærke, vil du meget hurtigt opdage at mulighederne er enorme. For det første er der en lang række overvejelser du skal gøre dig omkring, hvor mange penge du gerne vil betale hver måned, samt hvor mange du kan betale med det samme. I disse beregner skal du naturligvis huske at medregne, at benzin, miljøafgift og forsikring i mange tilfælde er udenfor beløbet. Så her skal du huske at læse det med småt og være helt og aldeles afklaret med din forhandler.

Næste skridt er så at overveje, hvilken bil det skal være. Altså afstemme dine helt personlige behov med prisen og komme frem til noget fornuftigt med din forhandler. Dertil kommer naturligvis ekstraudstyr og lignende. Når alt er på plads, betaler du nemt og hurtigt dit indskud, hvorefter du i mange tilfælde kan køre afsted med din nyleasede bil selvsamme dag.

Hvad er fordelene?

De helt klare fordele ved privatleasing er naturligvis, at du for det første slipper for at betale alt der omhandler slid og andet på bilen. Det har firmaet du leaser hos helt styr på. Derudover slipper du naturligvis også for selv at skulle sælge bilen, da du efter endt leasingperiode afleverer bilen tilbage til forhandleren, som så selv må finde ud af at komme af med den. Herefter kan du så vælge dig en helt ny og lækker bil, og oprette endnu en leasingaftale uden yderligere bekymringer og med en fast og afklaret udgift hver måned.

Hvad gør Audi leasing til et godt valg?

Når du køber en Audi, har du rigtigt mange mekanikeres ord på, at du kører rundt i en tysk bil af kvalitet. Tyskerne er som bekendt kendt for ikke at gå ned på udstyr, hvormed du får en lækker og solid bil, der bare fungerer. På grund af registreringsafgift og den generelle høje pris på bilmærket, betyder dette dog også, at du må slippe nogle kroner i sidste ende. Men det er i bund og grund så her du skal gøre op med dig selv, om du har tænkt dig at køre rundt i en bil af god kvalitet i et lækkert design eller i højere grad godt kan nøjes. Det er en personlig vurdering og absolut ikke noget, vi ønsker at blande os i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *