Derfor var det fedt at spille på resultatet af EM i fodbold.

Siden 1960 har fodboldfans verden rundt været klistret til tv-skærme og sæderne i stadion hvert fjerde år, hvor turneringerne afholdes.

I 2012 scorede Spanien den største finalesejr i EM’s historie da de vandt 4-0 over Italien, der var derfor store væddemål i gang i forbindelse med EM 2016, om der var en anden, der kunne stjæle en endnu større sejr på græsset.

EM 2016 - Europamesterskabet i fodbold i Frankrig

I forbindelse med de mange online bookmakere der skyder op på både det internationale og det danske marked stiger forventningerne hos mange, der elsker at spille på resultaterne til årets turnering, der følges af flere hundredetusinde mennesker landet over.

For at man kan få mest ud af at spille på fodbold EM må antallet af væddemål hver gang øges, så man får noget nyt at spille på udover de kendte spil man måske allerede har afprøvet i forbindelse med andre kampe. For nybegyndere, der ønsker at opleve det sjove ved at spille på EM i fodbold kan junglen af tal og odds være forvirrende at gå i gang med.

Heldigvis findes der mange steder på internettet, hvor man kan få råd og vejledning om hvordan man kommer i gang med at spille. Der findes utallige måder at spille på fodbold, og det gjaldt også resultatet af EM i fodbold, hvor jeg selv fik et fornuftigt resultat.

Man kan blandt andet spille det, der i daglig tale kaldes ’direkte væddemål’, hvor man inden turneringen starter sætter penge på det hold man mener kan gå hen og vinde hele turneringen, eller prøv https://www.unibet.dk/betting mens kampene bliver spillet i real-time. Det ene skal jo ikke udelukke det andet – så hvorfor ikke køre de store bets på hvem der vinder turneringen, og så små løbende indsatser på livebets, mens kampene spilles.

Fodboldstadion - før fodboldkamp

Tilpas dine væddemål til din kunnen.

Det er sjældent man hører om folk, der vinder stort ved at spille på resultaterne af EM i fodbold uden at have en smule kendskab til hvordan hele universet omkring odds fungerer, derfor er der heldigvis nogle væddemål man kan deltage i selvom man er helt ny på banen.

Man kan f.eks. indgå forskellige kampvæddemål, om hvilke hold der slår de andre ud af banen, man kan også spille på de mange muligheder de individuelle kampe lægger op til.

Man kan f.eks. spille på resultatet af hvor mange mål, der bliver scoret i en kamp, man kan spille på halvlegen, man kan spille med to forskellige slags handikap og der er stadig flere muligheder når man begiver sig ind i universet af spillelystne gamblere, der elsker fodbold.

For de mere erfarne spillere kan man vædde live mens kampene er i gang, her kan der blandt andet væddes om hvilket hold der først modtager et gult kort, hvem der scorer først og mange andre ting, dog skal man her være en del mere integreret i fodboldverdenen og vide, hvad man kan forvente mens man ser kampen live.

Nu hvor Portugal har fået håneretten for EM 2016, kan vi se frem til næste gang, hvor vi i 2020 skal spille på en ny kombination af deltagerhold.

Spil på slutresultatet og få en ekstra bonus at spille for.

Før i tiden var det meget populært at udfylde taloner i supermarkeder og kiosker og derved køre alle sine gevinster over  ’s servere, men nu hvor flere og flere online bookmakere dukker op er det nemmere at spille på resultatet af EM hjemme fra sofaen bare ved at bruge sin smartphone, tablet eller computer.

Opretter man en konto hos en eller flere af de online bookmakere er der også en bonus at hente, hvis man blot følger nogle enkle regler udstedt fra bookmakerens side, nogle online bookmakere udlover en bonus på op til 3000 kr., ved første indbetaling hvis man blot bruger en af deres bonuskoder, der oftest kan erhverves via tv-reklamer eller online reklamer for den enkelte bookmaker.

For at modtage ens bonus skal man blot spille et vidst antal gange svarende til det indbetalte beløb man har sat på sin konto fra starten, hvorefter man vil modtage bonussen, der oftest er til rådighed i op til 90 dage. For at spillene man gør sig er gældende for at modtage bonussen skal disse oftest have et odds der er højere end 1,5 – med disse fordele er det sjovt at spille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *