Ejendomsinvestering i Danmark

Der er ikke hverken tradition for eller historie i ejendomsinvestering i Danmark. Vel mest fordi lovgivningen omkring netop dette er så streng. Så hvorfor skal du vælge at investere dine penge i fast ejendom i stedet for at sætte dem i banken eller investere i aktier eller obligationer?

Når man kigger på den danske lovgivning indenfor køb og salg af fast ejendom og udlejning lægger det ikke just op til at du skal investere dine sparepenge, din opsparing eller de penge du har som friværdi i dit hus i ejendom med henblik på udlejning. Alligevel er der et stort marked for netop dette, der på grundlag af ovenstående er nærmest urørt at private investorer.

Vi har en meget stringent lejelov samt store omkostninger ved salg og køb, som for eksempel; tinglysning, boligadvokat og ejendomsmægler. Så hvorfor skal du tage chancen? Du kan jo i al magelighed vælge at sætte pengene i banken – det giver ikke afkast, men du taber helt sikkert ikke penge på det. På den anden side kunne du vælge aktier og obligationer, hvor der er et pænt afkast og en hel række hjemmesider og rådgivere til at vejlede dig. Men hvorfor ikke prøve noget helt andet?

Spring ud som investor og få et sundt afkast.

Det handler i bund og grund om, at sætte sig godt ind i tingene, for at være sikker på at gøre en sund investering og få et sundt afkast.

Men hvorfor gøre alt fodarbejdet selv, når der findes andre, der har gjort det for dig? Er du blevet interesseret i at få svar på de ovenstående spørgsmål og springe ud i ejendomsinvestering, så kig her.

Her kan du læse om alle de ting, du skal være opmærksom på før du kaster dig ud i eventyret som ejendomsinvestor.


Alt-i-en.

Ved at klikke dig ind på www.15pct.dk kommer du lynhurtigt helt frem til startlinjen med lommen fuld af gode og brugbare råd. Hvor kan det for eksempel være lukrativt for dig at kigge efter en ejendom at investere i? Hvordan finder du den gode lejer og hvordan financierer du bedst din investering er bare nogle af de spørgsmål du kan få svar på ved at kigge på hjemmesiden og følge Halfdan Timms råd. Ud fra egen erfaring har Halfdan Timm nemlig sammensat en slags ejendomsinvestorens Alt-i-en ved brug af egne og andres bedste råd indenfor området. På den måde får du alle de bedste tips fra folk, der selv har haft hænderne i ejendomsinvestering og derfor ved, hvad de taler om.

På hjemmesiden har du mulighed for, at se en let og overskuelig oversigt over, hvad der reel set står i bogen, høre Halfdan Timms egen udlægning af, hvorfor ejendomsinvestering er det nye sort samt at downloade de første kapitler af bogen ganske gratis.

Følg Halfdan Timm på hans rejse som ejendomsinvestor og få glæde af alle hans gode råd – samt råd fra en hel række eksperter indenfor de forskellige områder, der er omtalt i bogen.

Kort sagt:

Har du interessen og pengene at investere er ejendomsinvestering helt sikkert et godt bud. Og med et enkelt klik får du alle de informationer og guidelines du har brug for, for at komme godt i gang og undgå faldgruberne. Der er altid risici forbundet med at investere, så hvorfor ikke gå ind i gamet med de bedste råd i rygsækken? Der er rigtig mange gode råd og ditto afkast at hente, hvis du har fået blod på tanden. Held og lykke med investeringerne!

Husk: Ejendomsinvestering kræver en vis startkapital og tålmodighed. Det er ikke en metode til at blive rig i morgen. Har du tiden med dig, er ejendomsinvestering en fantastisk allieret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *