Esbjerg-chef glæder sig til Champions League

Team Esbjerg er i 2016 blevet de nye champions i Damehåndboldligaen, efter de slog de forsvarende mestre fra FC Midtjylland med 24-19 i finalen den 5. maj.

Vestjyderne kan således kalde sig for danske mestre for første gang, siden klubben blev grundlagt i 1991.

Det er en stor præstation for holdet, der i den kommende sæson dermed også vil deltage i de store internationale turneringer, som Champions League.

Det er noget cheftræner, Thomas Hylle, ser frem til, selvom han ved, det ikke bliver en let opgave.

”Nu skal vi først og fremmest se, om vi kan blive ved med at blande os i kampen om det danske mesterskab,” udtaler Hylle ifølge TV3 Sport.

”Det er utrolig vigtigt at blive dansk mester og repræsentere sit land videre i Champions League.”

”Det næste er jo så, at vi virkelig skal ud og bide skeer med de helt store hold i Europa. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå,” tilføjer sportschefen.

I disse dage kan du også følge med i de kommende finaler i Herre Boxer Ligaen, og hvis du vil spille på dine favorithold, kan du få gode tips til håndbold betting.

Depositphotos_6871932_l-2015

Fest i Esbjergs gader

Ovenpå mesterskabstitlen for Team Esbjergs kvinder, er der ikke blevet sparet på krudtet for at fejre de lokale håndbolddronninger rundt omkring i byen.

”Vi har været superstolte over det her. Det er jo en stor oplevelse, når man har sat sådan et mål inden sæsonen. Så er det jo endnu større, når det så bare lykkes. Men det har været nogle fantastiske dage efter selve finalekampene,” lyder det fra Thomas Hylle.

”Jeg er sikker på, at mange af pigerne er blevet hilst på og har fået skulderklap med på vejen. Det har igen været fantastisk at møde den opbakning. Det har virkelig været stort.”

Og det er ikke kun inden for håndbold, at Esbjerg i år har haft succes.

Ishockeyklubben Esbjerg Energy har nemlig også vundet DM guld i 2016 sæsonen, hvilket kun har givet fiskerbyen mere grund til at feste.

”Jeg tror, da først ishockey-holdet vandt guld, og vi har vundet efter, det har været med til at sætte enormt meget fokus på sporten og på de præstationer, der er blevet lavet.”

Det er klart, at de forskelige ansigter også bliver mere kendt i hverdagsbilledet,” tilføjer Hylle, der samtidig glæder sig over, at Team Esbjerg allerede er begyndt at rekruttere nye spillere til næste sæson.

Har hentet norsk stregtalent til klubben

Ifølge Team Esbjergs officielle hjemmeside har klubben skrevet kontrakt med et af Norges største stregspiller-talenter, nemlig den 21-årige Vilde Mortensen Ingstad.

Ingstad har indgået en toårig aftale med Team Esbjerg, og begynder for den vestjyske klub fra næste sæson.

”Vilde er en alsidig og robust spiller, der er god i både forsvar og angreb, og med sin unge alder er værd at bygge på. Hun har ambitioner om at tage næste skridt i sin udvikling, som mange andre unge spillere har gjort i Team Esbjerg,” lyder det fra Thomas Hylle ifølge klubbens officielle hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *