Find de billigste reservedele på nettet

Det kan tit komme til at blive dyrt, når man skal til at anskaffe sig nye reservedele til bilen. Og når det kommer til biler, kan det i forvejen godt løbe op i uforudsete udgifter, som man ikke lige havde regnet med: Forsikringen der desværre er udløbet, vægtafgiften man skal huske at betale, sprinklervæsken der er løbet op og de mange værkstedsregninger, der dukker op i tide og utide, hvad end bilen egentligt skulle til tjek, eller den bare siger nogle mærkelige lyde, som den ikke burde gøre.

Og endnu en træls udgift er køb af nye reservedele, og det kan både være en luftslange, dele til bremsen, en ny brændstoftank, bilens for- og/eller baglygter, svinghjul, oliekøler, diverse tandhjul eller andre større eller mindre dele til bilen, som er blevet lidt slidt igennem årene. Det kan også være noget uden på bilen, som f.eks, en ny kofanger, nye vinduesviskere eller et reservedæk til bagagerummet. Der er altså mange forskellige smådele i en bil, der har en risiko for at blive slidt, og derfor også bliver en udgift for bilens ejer.

En løsning: Køb ny bil

BMW 330e lækker bil på messe

Udskiftning af reservedele er typisk forbundet med biler som har en del år på bagen. en løsning som er både behagelig og dyr er at skifte bil tilstrækkeligt ofte til at sliddet p de originale dele ikke manifesterer sig i et behov for udskiftning.

Tag fx. et blik på disse lækre bud på nye biler fra BMW, som kan enten købes eller leases for op til 5 år ad gangen, hvis man ikke vil ligge og rode med reservedele hele tiden.

Bilmagasinet har en rigtige velskrevet artikel om deres første tur i en ny bmw 330e hybrid.

Hvis vi holder os inden for BMW 330, så D-serien et rigtig lækkert bud på en bil med masser af muskler, som samtidig fungerer fint til familien, hvis man tager stationcar udgaven kaldet touring.

Du kan læse en dybere test BMW 330d som giver et ret godt indsblik i hvad man kan forvente i den prisklasse.

Metalgrå BMW 330d med lyst læderindtræk

Alternativ: Få skiftet reservedelene hos automekanikeren

 

Hvis man tager til den lokale automekaniker, kan man sagtens få en super nem løsning på problemet. På denne måde kan automekanikeren både sørge for salg af reservedele, samt montering af selv samme. For det er ikke alle mennesker i verden, der har stor viden om biler. Hos automekanikeren kan du derfor få en lækker pakkeløsning, hvor du egentligt ikke har så meget, du skal tænke over. Ulempen ved denne løsning er dog, at det langt fra er den billigste løsning. Nuvel, du har muligheden for at få fikset det hele, men det kan hurtigt komme til at løbe op i højere summer.

Spar penge: Køb reservedelene på nettet

Selvom man ikke kan komme udenom, at man kommer til at have mange udgifter ved at være bilejer, fordi der både er vægtafgift, forsikring og syn af bilen. Men hvad man kan vælge at gøre som bilejer, er, at man kan spare der, hvor man kan. For hvis man står i den situation, at dele af bilen er begyndt at blive slidt, kan man købe reservedele på nettet til en meget lavere pris, end man kan ved den lokale automekaniker. Man skal dog lige først danne sig et overblik over, om man selv er i stand til at udskifte de dele, der skal udskiftes. Det kan jo også være, at man er så heldig, at man har en ven eller et familiemedlem, der er klogere på biler, end man selv er. Hvis dette er tilfældet, så kan man med stor fordel søge på nettet efter de dele, man har brug for.

Nettet indeholder mange forskellige hjemmesider, hvor man kan købe forskellige dele til bilen. Derfor er det blot med at søge efter de dele, du står og mangler. Det er en god idé at udforske markedet, da der på nettet også er penge at spare, da nogle hjemmesider ligger højere prismæssigt, end andre gør (Det kan du finde ud af her). Det er dog vigtigt at sørge for, at det er en webshop med originale reservedele til din bil, så det ikke kommer til at skade bilen i sidste ende. Der findes dog massevis af hjemmesider, der sælger originale dele, som passer til netop den biltype, som du nu måtte have.

Hvis man derfor giver sig en smule tid til at søge på nettet, er der altså i sidste ende mange penge at spare. Derfor kan man med fordel købe delene på nettet frem for hos automekanikeren, der tager langt mere for det, end hvad du kan finde delene for på nettet.

One comment

  • Tobias H

    Rigtig fint råd med at benytte nettet til at finde reservedele! men der er også andre måde, bl.a. kan du benytte dig af deleøkonomi konceptet endda finde en mekaniker som er autoriseret, sælger dine reservedele og har erfaringen indenfor den bil du ejer! Har læst om autotilbud.dk som værende en af stederne dette kan lade sig gøre!
    Men generelt hvis man bare bruger lidt tid på at kigge rundt på nettet kan man finde alting til den rette pris, næsten.

    At købe en ny del som en løsning er ikke noget alle lige har råd til. Specielt med de afgifter vi har i DK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *