Find den perfekte julegave til manden i huset

Det er ved at være den tid på året. Endnu en gang skal du finde på den perfekte gave (vi fandt inspiration på gaveraad.dk). Man vil gerne både være opfindsom og give noget, som personen rent faktisk kan bruge. Du kender sikkert scenariet. Du spørger din far, mand, bror, søn etc. om en ønskeliste, men alt du får af svar er, at de ikke rigtigt ønsker sig noget. Hvis du står og mangler inspiration og gode idéer til den perfekte julegave til manden i huset, kommer her nogle forslag.

Elektronik og gadgets

En sikker vinder er at købe en eller anden form for elektronik eller skør gadget. Mænd elsker alle former for elektronik, så alt du skal gøre er at overveje hvilke elektroniske gadgets manden i huset ikke har allerede. En barbermaskine kunne være det han lige stod og manglede. De findes i mange forskellige kvaliteter og prisniveauer. Overvej hvor stort Mand med skæg i læderjakke og et sæt hundetegn hængende om halsenbehovet er, og hvor meget den kommer til at blive brugt. Er han typen, der barberer sig hver dag, eller blot trimmer fuldskægget en gang i mellem? Et segboard kunne også være en mulighed. Det er blevet den nye dille og med god grund. Boardet fungerer lidt lige som en segway, bare uden styr. Det batteridrevne transportmiddel styres med fødderne. De fleste mænd ville sætte pris på et nyt og spændende legetøj i form af et segboard. Fjernstyrede droner er også blevet populære. Med dette produkt kan du bruge timevis på at se verden i en helt ny vinkel.

Oplevelser og noget til hulemanden

Hvis han ikke lige er til elektronik, kan oplevelsesgaver være en anden god mulighed. Man kan efterhånden købe alle tænkelige slags oplevelser som gavekort, hvor det egentlig kun er pengepungen, der sætter grænsen. Hvis du har pengepungen i orden kunne en helikoptertur være en mulighed. Man kan også købe luftballonsture. Er manden i huset vild med biler og fart, kunne en tur i en Ferrari være en god gave. Disse oplevelser sikrer, at din gave er unik og ekstraordinær. Mindre kan dog også gøre det. Hvis budgettet ikke er så stort, kan man sagtens finde mindre ekstraordinære oplevelser. Det kunne f.eks. være en tur i biografen eller en tre-retters menu på en fin restaurant. Hvis han er typen, der elsker både elsker at spise og lave mad, kunne man også overveje at købe produkter til grillen. Det kunne være en wok til grillen, eller måske en røgeovn med tilhørende bøgeflis, så han for alvor kan komme i gang med at eksperimentere ude ved grillen. Fælles for alle disse forskellige gaveidéer er, at de er noget ud over det sædvanlige. Mange, der ikke aner, hvad de skal give manden i huset, ender med at købe noget så kedeligt som sokker eller underbukser. Det er en klassiker, men og så virkelig kedeligt. Hvis du vil være sikker på at få et oprigtigt smil og oprigtig glæde, når han åbner din gave juleaften, kan du med fordel overveje at købe nogle af ovennævnte produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *