Fordelene ved at bygge i 2 plan i stedet for 1

Står du også og skal bygge et nyt hus? Og står du derfor og overvejer, hvorfor du netop skal bygge dit kommende hus, som 2 plans huse i stedet for et 1 plans hus? Måske kan artiklen her overtale dig, da der faktisk er utroligt mange gode grunde til, hvorfor du skal bygge 2 plans huse.

Fantastisk lysindfald

Når du skal bygge et nyt hus, har du sikkert tænkt over, at huset skal have godt lysindfald. Med 2 plans huse har man god mulighed for at drage nytte af de flotte lysindfald, som kan komme igennem de høje rum, 2 plans huse tillader. Det er især smukt i 2 plans huse, hvor der er dobbelt loftshøjde, så hele huset får fantastisk lysindfald.

Mange kvadratmeter

Hvis du vælger at bygge 2 plans huse, får du faktisk flere kvadratmeter på en lille grund, da du kan bygge ovenpå eksisterende kvadratmeter. På den måde kan du både få et stort hus med mange kvadratmeter og en stor have i den samme pakke. Hvis du vælger 2 plans huse, har du også mulighed for at skabe en lækker tagterrasse, som også kan skabe flere kvadratmeter udenfor, så kan nyde solen i sommermånederne, eller måske nyde en varm kop kaffe på de kolde vintermorgener derude.

Gode indretningsmuligheder

Når man vælger 2 plans huse, har man mange flere muligheder for at gøre designet og indretningen af værelserne til sine egne. Simpelthen fordi, der er så mange flere muligheder at gøre godt med. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have en forældreafdeling og en børneafdeling i dit hjem. Så kan børnene for eksempel være placeret på 1-sal, hvor du kan have din egen forældreafdeling nedenunder. Der er altså mange gode indretningsmuligheder med 2 plans huse, som kan opfylde alle dine drømme, ønsker og behov.

Godt for miljøet

Når du vælger 2 plans huse i stedet for et 1 plans hus, kan du faktisk også få nogle gode fordele indenfor det miljømæssige. Det kan du for eksempel ved at udnytte varmen i huset, da varme stiger opad. På den måde kan varmen fra 1-sal trænge op på 2-sal og holde den varm også. Det kan derned reducere varmeforbruget i hele huset, da 1-salen faktisk opvarmer 2-salen en lille smule, og 2-salen hjælper 1-salen med at holde på varmen. Det er klart en win-win situation. Hvis du tilmed vælger nogle store og fine vinduespartier, kan solen hjælpe med at give varme til disse steder, så du får en lavere varmeregning i sidste ende.

Trapper er god træning

En sjov lille fordel ved 2 plans huse er selvfølgelig også, at en trappe er rigtig god hverdagstræning, som du får helt nemt i dit eget hjem. Hvis du har børn, er en trappe også en rigtig god læremulighed for dem, så de kan lære at gå op og ned ad trapper og på den måde være mere sikker, hvis de skulle komme på besøg et sted med trapper i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *