Forskel på E-juice

E-juice er den væske man putter i sin e-cigaret for at få smag. Uden væsken vil cigaretten brænde sammen. Væsken findes med et utal af smage og kan fås færdigblandet og til selvblanding.

Fordelen ved væsken frem for en alm. cigaret er, at man selv kan bestemme intensiteten af smagen og graden af nikotin, som væsken skal indeholde. Med det utal af væsker, der findes, kan det være svært at finde ud af hvilke, der er de bedste, og hvis man har været uheldig og startet med at prøve en, man ikke kunne lide, kan det hurtigt resultere i at man ikke gider det igen og giver e-juice og e-cigaretter negativ omtale.

Der er dog stor forskel på de forskellige typer og mærker af e-juice. Her gælder det både, hvor veludviklet smagen er såvel, hvor mange skadelige stoffer, der er i. Forskellen på kvaliteten på de forskellige e-juicer, svare til forskellen mellem et stykke mærkevare og en billig kopi. Mange mener også e-cigaretter og de kemikalier, der bliver puttet i er lang mere skadeligt eller vil svare til det at ryge en cigaret.

Ikke kun negative ting om e-juice

Man hører ofte kun om de negative spekulationer omkring E-juice og de gode ting bliver ikke fremvist særlig tit. Da den negative omtale især har ligget på folks usikkerhed omkring, hvilke kemikalier der er i væskerne og hvor skadelige de er, er der blevet lavet et bredt udvalg af væsker med naturlige aromaer, som blandt andet også er den samme som man bruger i bolsjer, og visse mærker har fået forskellige certificeringer og godkendelser på at de er gode nok og der ikke er skadelige kemikalier i.

Dog er der en række positive ting at sige omkring e-juice og e-cigaretten. Noget forskning viser at der kan være sundhedsmæssige fordele ved at ryge e-cigaretter og benytte sig af e-juice. Det viser sig, at der kan være fordele, hvis man har astma. Når man som astmatiker har dampet et stykke tid, kan det medfører at de kan blive fri for at tage deres astmamedicin

Derudover er basen som bliver brugt, når man laver e-juice den samme, som der findes i visse typer af flydende medicin. Endnu et plus, der taler for e-cigaretter har noget at gøre med forurening og indendørsklima. Der er en masse forbud mod at ryge på offentlige steder osv. hvilket har været til stor diskussion. Da det er vand, der kommer ud som damp af en e-cigaret efter man har taget et hvæs, kan dette altså ikke sammenlignes med en almindelig cigaret, som lugter og er en aktør i passiv rygning, og i forhold til forurening, forurener en e-cigaret mindre end et stearinlys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *