Gavekortet er løsningen til dem der har alt

Det er svært at finde gaver til folk der har alt, og som ingen ønsker har. Derfor ender mange ofte med at tage den nemme løsning, som er et gavekort. Så ved man at modtageren af gaven altid selv vil kunne bestemme, og derved finde lige præcis det man gerne vil have.

Men et gavekort i sig selv er ikke det mest interessante at give, og det ser ofte kedeligt ud i sin indpakning.Det gav anledning til at jeg ledte rundt efter alternativer, og på blandt andet sendentanke.dk fandt jeg en lang række muligheder.

Der er efterhånden en del muligheder inden for gavekort, hvis man ikke er til det helt traditionelle. Man kan nemlig både give oplevelsesgavekort og supergavekort. Ved at give sådan et gavekort, giver man gavemodtageren en masse muligheder at vælge imellem.

Hvem kan man købe gavekortet til?

Der er både oplevelsesgavekort til ham, hende, parret, børnene osv. Til ham er der blandt andet tigertræning. Køber du dette oplevelsesgavekort til ham, får han mulighed for at komme i træning med tigerne og få et indblik i dyrenes verden.

Derefter er der gratis adgang til zoologiskhave resten af dagen. Man kan også købe et gavekort til noget mere aktivt, hvor man kan prøve følelsen af at springe ud med faldskærm. Her får man følelsen af at flyve, ved at få et minut i en vindtunnel. Det bliver optaget imens man flyver rundt, og så får man videoen med hjem. Eller der er mulighed for at give ham en oplevelse med fart på, nemlig en tur i en sportsvogn.

Til hende er der også masser af muligheder, blandt andet en lækker omgang massage. Det er en uddannet massør som giver en massage der varer 45 minutter. Her vil massage blive udført efter de behov man har. Make-up kursus kunne måske også være en mulighed. Her vil en professionel stilekspert hjælpe med make-up og styling. Man får hjælp til at lægge den perfekte make-up og bliver forkælet.

Der er også mulighed for at give hende et chokoladekursus, hvis det mere er hende. Her lærer man at lave sine egne chokolader, og man får lov til at tage dem med hjem. Der vil være en professionel chokoladefremstiller, som fortæller om det hele undervejs.

Skal man finde en gave til et par, kan det ofte være svært at finde noget der er i begges smag. Derfor er oplevelsesgavekortene et super alternativ, for her er noget for begge. Man kan blandt andet købe et gavekort til cafébesøg for to. Så kan man selv vælge hvilken café man vil på, og alt efter hvilken café man ender på, så kan man selv udvælge menuen på menukortet.

Man kan også købe et gavekort til tre dages miniferie, med den man holder af. Det er både inklusiv overnatninger, morgenmad og middag. Det kunne også være at ens gavemodtager mere er til måneskinstur for to personer. Til børn findes der gavekort til for eksempel zoologisk have og biografen.

Supergavekortet er også en erstatning for gavekortet

Skulle man nu synes, at det er umuligt at vælge hvad ens gavemodtager skal have, eller at man faktisk slet ikke ved hvad ens gavemodtager er til, så er der også en løsning på det. Man kan nemlig vælge supergavekortet. Med supergavekort kan gavemodtageren helt selv vælge hvilket gavekort han/hun/de vil have. Det gør man ved at gå ind på deres hjemmeside og derefter vælge en af de mange oplevelser.

For at indløse selve supergavekortet skal man blot registrerer koden fra gavekortet, og derefter bliver man guidet igennem. I nogle tilfælde kan det også være muligt at modtage gavekortet i en e.-mail. Man kan altså både få et gavekort med en oplevelse, og et gavekort der giver frit valg imellem alle oplevelserne. Begge salgs gavekort er nemme at købe. De kan købes over internettet og sendes fra dag til dag. Alle oplevelserne lyder som den nemme gave, da de alle er gavekort. Men med disse gavekort er det en oplevelse, og ikke bare noget materialistisk, som man vil kunne huske de næste mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *