Gør december endnu hyggeligere med 3 klassiske juletraditioner!

December er en måned hvor der bliver skruet en ekstra tand op for kærligheden og hyggen i hjemmet. Julemusikken og julepynten melder sin ankomst og pryder de smukke dage op til jul med en skøn atmosfære.

Julen er tiden hvor der skal hygges og gives kærlighed, traditioner skal bestå og juleaften slutter de dejlige 24 dage af med et brag. Der er massere af elementer, som der følger med julen.

Julen byder på flere specielle særlige dage som juleaften og alle adventsdagene. Men der er endnu en ting der gør julen speciel og det er traditionerne. Der er flere forskellige skønne og fede traditioner i julen, her kan du læse om 3 traditioner, som kan være med til at gøre din jul endnu federe og gøre december endnu hyggeligere.

Med juletraditioner vil der altid være noget at glæde sig til, og disse traditioner er ikke til at stå for, hvis du elsker hygge, sjov og lækre julesager. Gør december til din helt egen og hold ved de skønne traditioner på den måde, som du bedst kan lide det.

Julehygge i den varme og fine julesweater!

Med julen kommer en masse skægt og fjollede tøj, som kan være med til at sætte gang i decembers livlige julestemningen. Der kommer pynt op i hjemmet og i byen, musikken drøner derudaf med juletoner og gaver købes i massevis overalt i landet. Men du kan også bære julen rundt på dig, bogstavelig talt, hvis du har lyst til det. Med julesweateren kan du have julen med dig overalt i december. Julesweateren er både fin og hyggelig, men den er også varm og dejlig at putte sig i.

ungt-par-i-stilfulde-julesweatre-foran-deres-juletraeDu kan få et hav af forskellige julesweaters, som du kan bruge i julen. Julesweateren er en tradition der kommer fra USA, men som vi i Danmark stille og roligt er begyndt at bringe ind i julemåneden. Det er et stykke tøj som skaber glæde og sjov med de mange forskellige motiver og mønstre.

Du kan få julesweaters med rensdyr, julemænd, nisser, julestjerner og juletræer, alt hvad der er en del af julen, kan du få på din julesweater. Du skal blot lede de rigtige steder efter lige nøjagtig den sweater, som du går og ønsker dig til december. Når du har fået fat i din sweater, kan det være at du slet ikke vil tage den af igen efter julen er forbi!

Pift julestemningen op med lækre julesnacks og juledrikke!

December byder i den grad på lækker mad, som størstedelen af Danmarks befolkning elsker og glæder sig til hvert år. Juleaften er et stort madgilde, hvor der bliver spist til der ikke er plads til en eneste bid mere.

Op til juleaften er der også en masse lækkert at spise. Hjemmelavet julebag er både hyggeligt og lækkert, når december indtræffer. Julebageriet dufter himmelsk i hjemmet og smager dejligt. Der findes en masse lækkert julebag, som du kan lave i julen. Du kan finde opskrifter i bøger eller på nettet til dit bageri, hvis du ikke kan opskrifter i hovedet.

Du kan lave vaniljekranse, brunkager (opskrifter her), jødekager, pebernødder og en masse andet lækkert bag. Nogle julekager er sværere at lave en andre, men hvis du forsøger nok gange, skal du nok få lavet de kager du ønsker, på den helt rigtige måde. Øvelse gør mester.

Gløgg drikkes i julen og kan laves på en masse forskellige måder (Valdemarsro opskrift). Du kan selv lave din gløgg eller du kan købe den færdiglavet. Gløgg kan mikses med en masse forskellig spiritus, det er op til dig, hvilken måde du foretrækker din gløgg på. Træd ind i december med disse skønne juletraditioner og nyd de næste uger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *