Hvad er Haba legemad?

Tilbage i 1938 var der en tysker, der fik en god idé – legemad til børn af træ. Denne idé mundede ud i en lang række produkter, der kan bruges igen og igen og igen, de fleste produkter i Habas serie af legemad er fremstillet af træ, hvilket sikrer kvalitet og lang holdbarhed, hvilket gør at Haba legemad kan gives videre igennem familiens generationer og stadig vedligeholde sit unikke og virkelighedstro design. I dag er Haba legemad toppen af poppen og findes i top tre over forbrugernes yndlingsprodukt i kategorien ”Legemad til børn”.

Derfor skal du vælge Haba legemad til dit barn.

Som forældre ønsker man at hjælpe sit barn i dets udvikling af motorik, sanser og samtidig sørge for at barnet har det sjovt og kan hygge sig mens disse udvikles. Haba legemad er produceret specifikt for at understøtte dit barns udvikling og samtidig have det sjovt, derfor er legetøjet tilpasset dit barns alderstrin ved at være proportionelt i størrelsen til dit barns virkelighedsopfattelse.

Haba legemad kan bruges som et middel for dig til at interagere med dit barn og lade det lave mad til dig og resten af familien, samt sætte de første spor af verdens sociale aspekter med de mange kategorier af legemad som f.eks. ’den lille købmand’, ’bager og konditor’ og ’kok’. Opstiller du dit barns legekøkken i hjemmets rigtige køkken er dit barn underholdt mens du selv laver frokost og morgenmad, på denne måde kan I være sammen, hygge jer, underholde hinanden og stadig få gjort det, der skal gøres derhjemme.

Hvordan ligger prisen på Haba legemad?

Når du køber Haba legemad får du ofte to eller tre varianter af samme slags legemad i ét køb, ved køb af f.eks. Haba isvaflen, får du tre forskellige ’smags’-varianter, de andre legemads producenter på markedet leverer ofte en pakkeløsning med mange forskellige slags madvarer dit barn kan lege med, disse pakkeløsninger er dog ofte ret dyre og ligger i prisklasser fra 300-1000 kr., med Haba legemad kan du sikre, at dit barn får de legemadstyper, du ønsker og til billige priser, der spænder fra 15 til 400 kr.

Haba legemad inkluderer også små boder, hvor dit barn kan sælge is, kager, brød m.v. fra og du kan som kunde benytte de mange forskellige muligheder for indkøbsnet og stofposer, der fås fra 20 kr. og op til ca. 150 kr. for et gammeldags design. Vi har i dette tilfælde fundet frem til priserne fra webshoppen Babytoys.dk – hvis vi har fanget din interesse kan du købe legemad fra Haba hos dem!

Legetøj i træ

Butikken som vi henviser til ovenfor, Babytoys.dk, er stor fan af legetøj i netop træ. Vi har kontaktet dem, og spurgt Mads Herlev, som driver webshoppen, hvorfor han egentlig valgte at fokuserer på legetøj i træ og ikke det brede sortiment.

Mads Herlev, fortæller:

”Ideen kom egentlig da jeg skulle have et fritidsjob. Jeg gad ikke at gå med aviser, som mange af mine venner. Det var min far som fik mig på sporet af at blive iværksætter og drive en webshop.

Babytoys.dk skulle sælge trælegetøj, mest af alt fordi, at efter at jeg snakkede med mine forældre og bedsteforældre fik fortalt at jeg altid selv legede med det. Babytoys.dk sælger det legetøj som mit indre barn er vild med”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *