Ikke alle er tidligt ude

Som titlen siger, er det absolut ikke alle der har givet sig i kast med den super seriøse dating, før de er kommet op i en relativt høj alder. For mange kan dette meget vel skyldes, at det med at finde den helt rigtige kan være bøvlet. I hvert fald, når man samtidigt skal have sig et job eller en rigtig god uddannelse og lære det her med at bo selv og få et liv til at køre som man gerne vil have det. Samtidigt har man formodentlig nogle mål for sig selv, hvormed man kan komme op i en alder over gennemsnittet, før man finder frem til den helt rigtige pige eller fyr.

Derfor kan det altså bare være svært, at holde sig indenfor den tidsgrænse på de 30-40 år, som rigtigt mange har sat foran sig som en eller anden form for målsætning. For rigtigt mange kan det på den måde være en fordel, at vente et par år. Et par år der gør, at man får fundet sig selv og får fundet ud af svaret på rigtigt mange vigtige spørgsmål i livet. Dette er eksempelvis, om man rent faktisk vil have børn eller ej.

Derudover er der naturligvis mange andre dilemmaer man bør tage stilling til, der for mange kan være rigtigt svære at overskue i øjeblikket.

Sidst men ikke mindst, er der naturligvis den mulighed der lyder på, at man simpelthen ikke er sammen med sin tidligere partner længere. I nogle tilfælde vil man her have børn man skal tænke på. I andre er dette ikke tilfældet, men manden/konen kan være afgået ved døden. Og i helt tredje tilfælde kan disse to ting være kombineret, hvormed der bare er endnu flere ting der bliver lidt bøvlede og akavede at arbejde med.

Hvad er løsningen?

Løsningen er for det første naturligvis, at du får kigget godt og grundigt på dit problem. Når du skal til at udvælge dig en kommende kæreste eller ægtemand, er det nemlig ikke super fedt at have alt for meget baggage. I hvert fald ikke så meget, at du nærmest med det samme får problemer med at starte et forhold. Det skal du helst være nogenlunde ovre, før du begynder på online eller offline dating, med formålet at finde personen du skal bruge resten af dit liv sammen med. Først herefter kan du begynde at overveje at finde den helt rigtige, som du heldigvis har mange muligheder for at lede efter og snerpe dig sammen til.

Når dette er sket for dig, er det bare med at følge linket lidt længere oppe på siden. Her finder du således en fin og udførlig lille liste, indeholdende nogle af de mere populære datingsider, for personer over 40 (og for dem over 50 også endda). Dermed kan du helt frit finde frem til en eller flere super lækre datingsider. På disse dating 40+ sider, kan du så igen lede efter lige akkurat den person, som du gerne vil være sammen med. Du vil på din vej møde mange mærkelige mennesker, der har akkurat lige så mange særheder og daglige gøremål som dig selv.

Nogle vil du finde som værende sære eller direkte modbydelige, hvorimod andre måske i høj grad vil tiltale dig som person. Dem du godt kan lide må du dermed igang med at skrive med og resten kan du ganske enkelt bare ignorere. Når du så bliver så tryg, at du er klar på at møde et andet menneske, som du ellers kun har mødt på internettet. Ja, så er det bare med at udveksle adresser eller mødes et eller andet sted for at komme igang.

Skulle du have en rigtig god og/eller dårlig oplevelse med online dating og er du over 40 år. Så vil jeg kraftigt opfordre dig til at ligge en hurtig kommentar! God fornøjelse!

 

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *