Leder du efter den perfekte julegave? Overvej Segboards

Utrolig smart transport med Segboards

Mennesker går tit og spekulerer på, hvordan fremtiden bliver. Og vi har det tit med at forestille os de mest mærkelige ting, og det er næsten altid noget med, at alting kan flyve, selv mennesker. Der er da også lavet mange film omkring dette, hvordan det bliver i fremtiden. Men det er svært at spå, især om fremtiden, og derfor er der ikke nogen, der ved, hvordan det kommer til at være. Hvordan kommer vores hverdag til at se ud? Hvordan kommer vi til og fra arbejde eller skole? Hvilken mad kommer vi til at spise? Hvordan kommer tøjet til at se ud?

Og lige præcis tøj, eller nærmere bestemt tøjmode, er en af de bedste ting til at minde os om, at tiden altså ikke står stil, men at fremtiden allerede er her.

Tøjmoden ændrer sig rigtig tit, og når man er blevet lidt ældre kan man virkelig bare se tilbage på et liv, hvor der er sket utroligt mange forandringer omkring tøjmoden. Det, som man engang syntes var så utrolig smart, ser man måske 20 år senere og tænker: hvorfor i alverden var det populært? Hvordan kunne vi dog synes, at sådan noget tøj var pænt og smart?

Sådan går tiden, og der er rigtig meget, der ændres gennem tiderne.

For et par år siden blev Segway lanceret. Det var et sådant mærkeligt transportmiddel på to hjul, hvor man lænede sig fremad, og så bevægede den sig i den retning, som man lænede sig imod. Dette syntes at være et utrolig mærkeligt transportmiddel, men nu er der sket endnu mere udvikling omkring teknologien, så at man nu kan fristes til at sige, at fremtiden er her nu. Det nye teknologiske vidunder hedder et Segboard, og det udspringer fra en Segway, men der er sket ændringer som gør, at det nu ser endnu vildere ud at køre på det, end det var tidligere, hvis det ikke så vildt nok ud i forvejen. Læs mere på Segboard Guide

Et Segboard er den ultimative julegave

 

segboard segway airboard ecoflyJulen nærmer sig, og dermed er gaveræset også startet. Det er et ræs, som ret få danskere har lyst til at være en del af, fordi det tit bliver så stressende med alle disse gaver, som skal købes, og man får hele tiden input omkring, hvad der står på de enkeltes ønskelister, og så skal man tage højde for hver evig eneste lille gave og overveje, om den nu også er god nok. Men nu kan din julegaveshopping blive en hel del lettere, for den ultimative julegave er Segboards. Men inden du køber sådan et til julegaver, så ville det måske være rart at vide, hvad det er for noget. Det er mobile batteridrevne personlige transporthjul, og det er lidt ligesom en billig Segway uden styr. De er nok den perfekte julegave til børn, som faktisk kan bruges til noget fornuftigt, og hvor man ikke behøver at være bekymret for, om de nu kører for stærkt, for de er et meget sikkert og trygt transportmiddel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *