Pas på internettets konkurrencer

På det store internet er der mange konkurrencer man kan være med i, og disse konkurrencer er for det meste lavet på en lovlig måde, hvor der ikke er nogen der bliver snydt.

Det er dog desværre ikke altid at alle holder reglerne, og det er heller ikke sikkert at de bliver fanget af myndighederne når de ikke gør som de skal. Derfor er det vigtigt at du passer på dig selv, så du sørger for ikke at miste en masse penge, eller noget helt andet. Der er desværre mange der gennem årene er blevet snydt af en eller anden konkurrence på nettet, og det er ikke rart at være offer for.

Internettet er fyldt med konkurrencemuligheder – der er fyldt med muligheder for at deltage I konkurrencer uden forudsætninger, hvor man kan vinde iPads, ferierejser, mobiltelefoner og vilde gavekort, så derfor er der også nogle steder du godt kan stole på, og derfor bare kan være med i konkurrencerne fra. I de tilfælde er det selvfølgelig bare med at hoppe på vognen og få et lod med, så der er en chance for at det er dit navn der bliver hevet op af hatten, og det er dig der går hjem med en lækker præmie.

Hvordan ved jeg hvad der er en snydekonkurrence?

Det kan man heller ikke altid vide med sikkerhed, men som regel kan man næsten være sikker. En af de bedste måder man kan se at en konkurrence er god nok, er hvis du kender dem der afholder det. Det kan være at det er en lokal forening, eller den lille købmand, der sætter en kurv med diverse godt på højkant, men det kan også være at det er en landsdækkende kæde, der giver dig mulighed for at køre hjem i en ekstra bil.

Uanset hvilket af disse scenarier der er sandt, så kan du være helt sikker på at det nok skal gå at være med i deres konkurrence. Der hvor du skal passe på, og måske overveje om du skulle lade være med at være med lige i det her tilfælde, er når du ikke kender dem der laver konkurrencen. Hvis du kan finde frem til hvem de er på en eller anden måde og på den måde bekræfte at de har rent mel i posen, så skal du bare gøre det, men du skal være vågen når det kommer til den slags.

Firmaer er en god garanti

Grunden til at man næsten altid kan være sikker på at de konkurrencer et firma laver er gode nok er, at de simpelthen ikke har råd til at lave en skandale foran alle deres kunder. Skulle de have delt en præmie ud, men nægter at gøre det, stiller alle deres gamle kunder spørgsmålstegn ved dem, og stopper måske endda med at købe deres ydelser eller varer. Det er ikke noget man ønsker som virksomhed, og derfor skal man være sikker på at man kan give præmien uden problemer til den der har vundet.

Du kan læse mere om forbrugerombudsmandens regler om konkurrencer, eller læse mere om de mange konkurrencemuligheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *