Optimer din arbejdsgang med en rengøringsvogn

Rengøring kan være noget, der tager rigtig lang tid og er superbesværligt. Selvfølgelig også selvom man arbejder med som profession. Derfor kan det være rigtig smart at optimere arbejdet med en rengøringsvogn. Det kan nemlig være med til at optimere på flere parametre og områder – som både giver bedre rengøring og gladere medarbejdere og ikke mindst er med til at spare tid. Det gælder både i selv arbejdsrutinen og det, der ligger rundt omkring. Alt i alt er det bare med at få fat i en rengøringsvogn så snart som muligt.

Lille og smidig rengøringsvogn af bæredygtige materialerSpar tid

Blandt meget andet kan det spare rigtig meget tid, når du har en rengøringsvogn med rundt. Ofte bliver der ikke lige brugt det rigtige rengøringsmiddel, fordi det står et helt andet sted, eller man har måske ikke lige den store moppe med, fordi det ikke var muligt at slæbe den med rundt, hvis nu man har et større område, der skal gøres rent.

Men med en rengøringsvogn kan man have det hele på én gang. Der kan både være de mopper og koste, du skal bruge, flere forskellige rengøringsmidler og de forskellige klude til både at tørre over med og til at vaske spejle for eksempel. Det giver også en større lyst og motivation til at bruge de rette remedier, hver gang – fordi man netop har dem med konstant.

Så selvom det måske virker som noget af en investering, så kan det godt betale sig i det lange løb, fordi der netop bliver sparet tid, når du ikke skal løbe frem og tilbage flere gange eller måske opgiver en opgave, fordi du ikke lige har remedierne med til det.

Læs mere i denne artikel om rengøringsvogne, og hvordan de kan bruges.

5 gode råd til dig der skal finde en rengøringsvogn

Taski, Tina Trollys og Nordisk Microfiber er blandt de førende producenter af rengøringsvogne på det danske marked.

Når du skal se på en ny vogn, har du her 5 gode råd, at tage udgangspunkt i.

  1. Start med at undersøge størrelsen på det rum, som rengøringsvognen skal opbevares i. Mange rengøringsrum er overraskende små, hvilket sætter sine naturlige begrænsninger ift. hvor stor vognen kan være
  2. Tag stilling til hvilket gulvvaskesystem som du benytter. En af de helt centrale valg når der skal vælges rengøringsvogn, er hvilken type gulvvaskesystem som du vil anvende. Rengøringsvognen er dermed indrettet forskelligt alt efter om der er tale om rengøring med forfugtede mopper, eller om der skal anvendes dryp/kopsystem
  3. Vælg en rengøringsvogn fornuftige hjul. Store letrullende hjul vil forbedre vognens manøvredygtighed mærkbart.
  4. Vælg en vogn hvor kørehåndtag kan indstilles, med henblik på en ergonomisk arbejdshøjde
  5. Vær opmærksom på, at rigtig mange rengøringsvogne kan tilpasses efter dine ønsker. Ofte kan det dog betale sig, at tage udgangspunkt i en standardvogn, som så kan tilpasses

Godt for dig – og for din arbejdsplads

Det virker måske som en lidt unødvendig investering, selvom du som rengøringsmedarbejder gerne så, at du havde sådan én. Men for dig som medarbejder på en arbejdsplads, bør det være nemt at forsvare. En rengøringsvogn vil nemlig gøre dit arbejde både nemmere og mere behageligt. Du kan nemlig have dine arbejdsredskaber med dig og skal for eksempel ikke ligge på gulvet og vaske, men kan bruge den moppe, du nu kan have med dig. Samtidig skal du ikke slæbe rundt på de ting, du nu skal bruge, hvilket sparer mange af dine kræfter.

Derudover er det vigtigt at tænke over, at det jo ikke behøver være den helt vilde rengøringsvogn. Der findes mange forskellige typer af dem – både store og små – så det er nemt at finde den vogn, der passer til dit arbejde. Er det en lille virksomhed, hvor du måske kun skal vaske gulv, kan du få sådan en vogn. Eller hvis du har forskellige opgaver forskellige dage, kan du med fordel have to forskellige vogne, som du kan bruge og bytte i mellem.

På den måde kan du spare tid, samtidig med at du ikke slider dig selv ned. Og det er noget, arbejdsgiveren kan forstå. De ønsker sjældent at have medarbejdere, der slider sig selv mere end højst nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *