Så vildt bliver Real Madrids nye stadion: Går efter at blive verdens bedste

content-football-stadium-254435-12801Kilde: Pixabay

Los Blancos har igennem mange år været kendt som en af verdens absolut største fodboldklubber, og inden længe kommer deres stadion til at leve op til titlen. Det nye Santiago Bernabéu er allerede under konstruktion, og når det står færdigt forventes det at blive et af verdens mest teknologiske og futuristiske stadions. Hvis det ikke allerede var det før, så kommer stadionet nu til at blive en af Madrids største turistattraktioner. Her kommer klubbens fans til at få mange gode minder, for det bliver et spektakulært syn, når det står færdigt.

Et projekt til 800 millioner Euro

Real Madrid er ikke fremmede overfor at bruge penge. Mange penge. Igennem tiden har de altid investeret massivt i spillertruppen, men i disse år går pengene altså til at finansiere deres højt elskede hjemmebane, der angiveligt koster i omegnen af 800 millioner Euro. På grund af klubbens status, går klubpræsidenten Florentino Pérez efter at sætte standarden både på og uden for banen. Han mener at med så moderne et stadion, så vil de sætte sig selv i en liga for sig sammenlignet med deres konkurrenter. Det skal derfor blive spændende at se, om de også kan levere på banen i næste sæson.

content-vienna-reyes-5x1y4fvpiv0-unsplash1Kilde: Unsplash

Sidste sæson var ikke den bedste, da hovedstadsklubben måtte gå trofæløs på sommerferie. Træneren er i mellemtiden blevet skiftet, da Zidane for nyligt forlod klubben til fordel for den bundrutinerede Carlo Ancelotti. En mand som de i Madrid-lejren håber kan føre klubben tilbage til toppen. Real Madrid er sammen med deres evige rival fra FC Barcelona favorit til at vinde den spanske liga. Begge klubber giver i juli odds 2.50 på at vinde La Liga i næste sæson, og der skal derfor en speciel præstation til for at vinde mesterskabet. Sidste år løb Atlético Madrid med guldet, og det har i det hele taget været lidt tyndt med mesterskaber på det seneste i Real Madrid, der senest vandt mesterskabet i 2019/20-sæsonen. De har dog excelleret i Champions League, og vandt turneringen tre år i træk mellem 2016-2018.

Smukt design og futuristisk fornemmelse

En af de største forandringer bliver, at der kommer tag på det legendariske stadion, der indtil nu har haft åbent op til skyerne. Det bliver dog muligt at åbne og lukke for taget, der desuden kommer til at fungere som en gigantisk storskærm. Derudover kommer der en 360 graders storskærm, og der bliver derfor mulighed for masser af special effects på stadionet. Der bliver også bygget et område dedikeret til eSport, og hele stadion bliver i det hele taget forvandlet til et digitalt mekka med masser af fede features. Der kommer desuden til at være restauranter og butikker, mens klubbens museum også får en overhaling.

Derudover får designet også et nøk opad, da hele den ydre del bliver dækket af en smuk stålkonstruktion, og selve bygningen bliver en af de mest futuristiske i hele byen. Selve området omkring stadion bliver også fyldt med parker og fede opholdssteder.

Real Madrid spillede sidste sæson alle hjemmekampe på Estadio Alfredo Di Stéfano, men regner med at rykke tilbage til Bernabéu fra midten af september i år. Stadionet vil ikke stå færdigt, men eftersom de er nået ret langt med projektet, burde det altså være muligt at spille kampe derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *