Sådan holder du den bedste indflytterfest

Hvad enten du lige er flytte ind og leder efter en guide til, hvordan du holder en god housewarming eller bare gerne vil holde en fest, kan du garanteret bruge denne mini guide. Her er nemlig en masse gode råd til hvad, du kan gøre for at holde en bedste fest!

Lav lækker mad og få et flot middagsbord

Når du holder en fest for mange mennesker, skal du selvfølgelig sørge for mad og drikke. Dette er især vigtigt, hvis det er en indflytningsfest. Men det kan altså hurtigt blive svært at lave mad og drinks til 30 personer, så hvis man gerne vil undgå at bestille mad og drikke udefra, gælder det om at vælge noget nemt. Det skal også være noget, som der er nemt at servere.

Det kan for eksempel være en omgang tapas. Det er nemt at forbedre i forvejen, og det ser utroligt lækkert ud, når det er blevet anrettet. Man kan for eksempel anrette det hele på en masse store skærebræt af træ, så gæsterne selv kan vælge hvad, de vil have. Så skal du nemlig kun sørge for at gæsterne har bestik og en lille tallerken.

Som det sidste prik på i’et, kan du med fordel folde gæsternes servietter, så det ser lidt finere ud. Det er en rigtig fin guide her. Foldede servietter tilføjer bare lidt ekstra til det allerede lækre middagsbord. Det får det nemlig til at se ud af lidt mere, og dine gæster vil garanteret blive utrolig imponerede over dine foldeevner.

Nemme velkomstdrinks

Nu tænker du måske, at du har det hele i orden. Men før at gæsterne overhovedet sætter sig til bords, skal de jo have en velkomstdrink. Den skal de faktisk have lige når, at de ankommer. I og med gæster sandsynligvis ankommer på lidt forskellige tidspunkter, og at der måske kommer mange gæster, er det rigtig vigtigt, at det er nogle nemme drinks.

De skal enten gerne kunne forberedes før eller i hvert fald hurtigt forberedes. Ellers ender du nemlig med at stå og lave en masse drinks i mens gæsterne ankommer, så du ikke kan byde dem rigtigt velkomne.

Der er heldigvis rigtig mange nemme velkomstdrinks, så du behøver ikke bekymre dig. En nem velkomstdrink består ofte ikke af særlig mange ingredienser. Det kan for eksempel være en Moscow Mule. Der skal nemlig som udgangspunkt kun vodka, lime og ginger beer i. Den er altså rigtig nem lige at lave, og desuden er det en utrolig frisk drik, som er perfekt til velkomstdrink. Hvis man ikke har overskud til at lave en masse drinks, kan man også gøre det enkelt og byde gæsterne på et glas champagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *