Tager robotter sig af dit robotlån?

Sidder du bag computeren og overvejer at optage et lån? Men du er ikke sikker på hvilket slags lån. Det danske lånemarked kan også være ganske forvirrende at navigere rundt i.

Søger du på ordet lån, bliver du bombarderet med det ene lånetilbud efter det andet. Det danske lånemarked bugner i øjeblikket af de mange, mange muligheder, og det udvikler sig med lynets hast. Efterspørgslen efter billigere, nemmere og hurtigere lån er markant.

Lånetiderne er i forandring og skal matche forbrugernes liv. Et af de nyere lån på markedet er det såkaldte robotlån. Robotlån, tænker du nok. Giver det egentlig mening? Ja, når du ansøger om et robotlån, foregår det online. Din ansøgning godkendes maskinelt, og derved kan man vist godt sige, at det faktisk er en robot, som varetager opgaven.

Er det noget for dig?

Robotlånet er måske netop det, du efterlyser. Du skal imidlertid være opmærksom på, at der er fire krav, du skal opfylde for at blive godkendt. Det første krav er, at du skal være fyldt 18 år og dermed myndig. Her følges den danske lovgivning.

Det andet krav er, at du skal have en indkomst på minimum 150.000 kroner. årligt. Der skal altså være dokumentation for, at du kan betale det lånte beløb tilbage. Det tredje krav er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller i Debitor Registret i Danmark.

Er du i forvejen stemplet som en dårlig betaler, vil låneudbyder have svært ved at tro på, at du kan tilbagebetale pengene. Det fjerde og sidste krav er, at du skal have et fast arbejde med en fast indtægt. Har du ikke det, vil du sandsynligvis ikke få godkendt din ansøgning.

Hvor meget kan du låne? Med et robotlån ligger beløbet mellem 3.000-75.000 kroner. En god tommelfingerregel er, at du kun låner det beløb, du har brug for. Det er derfor en god idé først at finde ud af, hvad du vil bruge pengene på.

Noget du lige står og mangler her og nu. Noget du har gået og drømt om længe. Noget med at gå shop-amok, kok-amok eller bag-amok. Men tænk først! Et impulslån er ikke altid den bedste løsning, fordi det kan give dig økonomiske konsekvenser.

Når du har bestemt dig for et beløb og har foretaget det sidste klik med musen, vil du få svar allerede efter 15 minutter. Så hurtig en ekspeditionstid, at du nærmest ikke kan nå at spise, inden du får svar! En god nyhed er, at du ikke skal betale lånet tilbage lige så hurtigt, som du får det godkendt.

Du bestemmer, hvor lang tid du vil betale pengene tilbage på – alt lige fra 12 måneder til 72 måneder. Det kan klart anbefales, at du holder et skarpt øje med renten per år. Den har stor betydning for størrelsen på din tilbagebetaling. Så ved du, hvad du har med at gøre.

Robotlånet står i digitaliseringens tegn

Digitaliseringen vinder mere og mere frem, også i forbindelse med lån. Det er en populær måde, som fanger de fleste lånetagere.

For dig som lånetager betyder det en nem og hurtig online ansøgning og ekspeditionstid. På den måde undgår du også at skulle sidde skoleret foran din bankrådgiver og spørge om lov eller skulle forsvare hvad du skal bruge pengene til.

Du underskriver også lånet med dit NemID, så du behøver faktisk slet ikke at være i kontakt med din bankrådgiver. Nej, du kan sagtens sidde godt lænet tilbage i sofaen og klikke dig frem til dit næste lån. Eller gøre det, mens du er på farten. Nemmere og mere komfortabelt bliver det vist ikke!

Du kan ansøge om et Robotlån her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *