Thailands farverige hovedstad

Bangkok er Thailands hovedstad, og har et indbyggertal på mere end 8 millioner. Byen er hektisk, levende og utroligt farverig. Planlægger du at tage på ferie i den store by, kommer du ikke til at kede dig. Der er underholdende og spændende oplevelser for hele familien, og det er stort set kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan dit Thailandske eventyr skal tage sig ud.

Byen ligger på østsiden af floden Chao Phraya, og har ry for at være et af de steder i verden, hvor man kan opleve de højeste temperature. I gennemsnit kan man måle 20-25 grader i alle årets måneder. Er du til varme, oplevelser og interessante kulture, burde du uden tvivl overveje at tage på en rejse til den Thailandske hovedstad.

Uforglemmelige oplevelser i Bangkok

Er du på ferie i den Thailandske metropol, burde Grand Palace være et af de steder, som du må besøge. Den utroligt smukke kongeresidens med den smaragdgrønne Buddha besøges dagligt af turister fra hele verden, og de mange templer i Grand Palace har sjældent lukket, så du kan opleve de imponerende bygningsværker i både morgen- , middag- og aftensol. Ikke langt fra Grand Palace ligger Wat Pho. Du kan læse mere om templet Wat Pho hos Billigeflybilletter4u.dk.

Templet er særligt kendt for den store liggende Buddha, som man finder dækket af et røget slør. I Banglamphu-distriktet kan man opleve nogle af Bangkoks historiske gader. Du finder her en række af kunstcafeer, og imellem husene kan du finde fine buddhistiske templer. Er man vild med at bruge tiden i naturen, kan man besøge Thailands berømte national park, Khao Yai.

Her kan man komme helt tæt på den smukke og betagende natur. Se et imponerende vandfald, mød de lokale, kig nærmere på de farverige fugle eller smag på eksotisk frugt. Elefanter er ligeledes at finde i Khao Yai, så du kan komme helt tæt på de majestætiske dyr. National parken er lokaliseret et stykke fra centrum, og du finder guidede ture fra mange af de store hoteller. 

Madkunst på gaden og på restauranter

I Bangkok er temporet ofte hurtigt, og der er mange lokale, som vælger at nyde deres måltider fra de mange fast-food cafeer og restauranter, som du finder i gaderne. Det Thailandske køkken er fuldt med spændende krydderier og ingredienser, og retter fra deres udbyd af fast-food er ofte lækkert og af kvalitet.

Foretrækker man at indtage sine måltider på en restaurant, har byen et stort udvalg af spisesteder. Find et af de steder, hvor de lokale foretrækker at holde til. Gå på opdagelse i gaderne og find en lille og hyggelig cafe. Forkæl dig selv og spis aftensmad på et af Bangkoks finere steder. Der er et hav af muligheder, når du skal finde dig et måltid, og der er bestemt rum til at prøve noget nyt og spændende i deres gastronomiske univers.

Du finder nemt dine flybilletter til Bangkok her.

Besøg de nærliggende byer

I byen Thonburi, som ligger tæt på Bangkok, kan man opleve en kanalrundfart. På turen er der masser af kigge på, og det er ikke at sætte forventningerne for højt, hvis man forventer at se noget smukt og spetakulært. Oplev et kanalsystem, der summer af liv.

Der er spændende pælebyggerier, sejlende kogekoner og spændende huse, som man kan underholde sig med, hvis man tager på en tur langs kanalen. I Ayutthaya, som ligger i udkanten af byen, kan du opleve en by fuldt med historie.

Der er temaparker, flydende markeder og masser af oplevelser for den kunst og historie interessede i denne spændende by. Herudover kan man opleve et Thailand, som er mindre præget af storbyen hurtige tempo, hvis man vælger at rejse til udkanten af den farverige hovedstad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *