Top 4: Disse sportsgrene er bedst at spille på

Hvis du er bekendt med sports betting, så ved du sikkert allerede, at der er et bredt udvalg af forskellige sportsgrene og turneringer, som du kan spille på. Det kan dog hurtigt blive uoverskueligt med alle de forskellige muligheder, du bliver præsenteret for. Og især hvis man er ny inden for betting verdenen, kan man nemt føle sig lost.

Derfor har vi i denne artikel samlet 5 af de mest populære sportsgrene, der bliver spillet på verden over. Læs videre for at få inspiration til dine nye betting valg.

different-sports-balls1

Source: Public Domain Pictures (CC0 1.0)

1. Fodbold

Fodbold er verdens mest populære sportsgren, både hvad angår seertal og antallet af odds, som bookmakerne hvert år modtager inden for de forskellige ligaer.

Fodbold er også en relativ nem sportsgren at sætte sig ind i, og dermed også en nem sport at spille på. Når det kommer til selve betting er der mange variationer af odds, man kan placere: alt fra det klassiske 1×2 system til hvilke spillere, der bliver topscorere, halvlegsresultater og meget mere.

Inden for europæisk fodbold er den engelske Premier League og den spanske La Liga især populære, men også den italienske Serie A, Tysklands Bundesliga og selv Superligaen bliver mere og mere populære at spille på.

2. Håndbold

Inden for det skandinaviske betting marked topper også håndbold, der er den anden mest populære sport efter fodbold.

Håndbold er elsket af mange danskere, både når de danske håndboldlandshold er i aktion, men også når det kommer til 888 Ligaen (den danske herreliga) og damernes HTH Go liga.

Også i andre europæiske lande som Frankrig, Spanien og Tyskland bliver håndbold en mere og mere udbredt sportsgren, og den europæiske turnering, Champions League, er bestemt også interessant både at følge med i og spille på. Som det ser ud lige nu, er FC Barcelonas herrehold ifølge betting tips online favoritter til at vinde Gruppe A i Champions League turneringen 2017/18, med odds 1.90, mens det ungarske elitehold, Gyori Eto, er favoritter til at vinde kvindernes Champions League med odds 2.75.

3. Tennis

Tennis er en populær sport verden over, og den følges lige meget af både mænd og kvinder. Der er nemlig et højt niveau og mange fantastiske spillere inden for både herrernes og damernes tenniselite, og hele året igennem kan man følge med i klassiske turneringer som Australian Open, US Open, Wimbledon og mange flere.

En anden fed ting ved tennis er, at den byder på forskellige typer af baner (græs, ler og grus), og det gør det til en mere alsidig sportsgren at følge med i. Og når det kommer til betting, er oddsene høje, og listen over forskellige spillemuligheder er lang.

 

screenhunter-74 Serena Williams er en af de bedste kvindelige tennisspillere nogensinde (CC BY-ND 2.0) by iShot71

 

4. Basketball

Basketball er blevet en mere og mere populær sportsgren både at følge med i og spille på hjemme i Danmark. Især den amerikanske liga, NBA, er eftertragtet, men også den danske Basketligaen, som begynder i slutningen af september, er bestemt et kig værd.

Lige nu afholdes der også både det europæiske og det afrikanske mesterskab i basketball, så hvis du vil opleve basketball fra andre dele af verden, har du gode muligheder for dette lige nu.

Allerede nu kan du spille på, hvilket hold der vinder NBA sæsonen 2017/18, som går i gang den 17. oktober.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *