Trends 2018 – Sæsonens tendenser indenfor mode og makeup

Er du vild med makeup og mode, og elsker du også at hente inspiration fra de nyeste trends, så læs med her. Efteråret er nemlig ankommet både bogstavlig talt, men også i forhold til de nyeste trends indenfor denne sæson.

Hvad er trends?

For mange er begrebet trend et meget uforklarligt begreb, som kan være vanskeligt at forstå betydningen af. Dette er også meget forståeligt, da trend netop er et begreb, som er meget dynamisk og i konstant forandring. Når en bestemt trend er oppe i tiden har den, den magiske kræft, at den kan influere næsten alt. Det kan være lige fra vores måde at bo på til vores udseende, den måde vi klæder os på til vores værdier og holdninger. En trend kan både være en tendens i en udvikling, men kan også være en tendens eller retning indenfor mode og stiludvikling.

I denne artikel guides du igennem trend forstået som en retning indenfor mode og stiludvikling. Trend forstået som mode opstår når en større gruppe mener, at noget er oppe i tiden – Med andre ord er det ”in”. Disse trends eller tendenser er ofte relativt kortvarige populære, hvilket henviser til den meget dynamiske og foranderlige form, som trends nu en gang har.

Tidens hotteste trends

Det kan være svært at vide, hvilke trends man skal følge. Hvordan skal hår, makeup og tøj sidde, og hvilke produkter skal man overhovedet vælge for at følge med den konstante udvikling.

I forhold til tøjet kender vi alle til de daglige tøjkriser, hvor vi drømmer om at kunne fikse dem på et split sekund, men det sker bare ikke. Heldigvis har de nye trends bragt buksedragten på banen igen, og det er vores redningsmand. Med et enkelt stykke tøj er vi klar. Buksedragten er blevet ”in” igen og ses i utallige stilarter og designs, så fortvivl ikke – der er noget for enhver smag. Hvis du har lyst til at vide mere om tidens hotteste trends, så læs mere på Modemagasinet Trenden.dk

Indenfor makeuppens verden er det den naturlige hud, som er ”in”. Det vil sige, at hvis du ønsker at bruge foundation, så er det vigtigt, at du vælger en, der er let, så man dermed naturligt kan se din hud igennem, og dermed også dine naturlige træk, såsom fregner og skønhedspletter.

I forlængelse af det naturlige look handler det om at se frisk ud, og derfor er røde kinder en vigtig del af efterårets trends. Hermed vil du få et look, der udstråler, at du konstant lige er trådt ind ude fra, og dermed har den friske glød i dig.

Så her til efteråret handler det om, at du skal finde din røde blush frem. Derudover er det også de naturlige vipper og bryn, som er i fokus. Det handler derfor ikke om at putte tons vis lag mascara på eller overplukke dine bryn. Grundstenen i denne tids makeup er, jo mere naturligt, jo bedre. Hvis du er i tvivl om produkter og brugen af disse, så kan du læse meget mere her. Det eneste, der er tilbage at sige, er; Find makeuppen frem og lad dig inspirere af tiden hotteste trends.

Kort guide til en naturlig makeup

Makeup kan gøre meget. Det rette valg af makeup kan gøre endnu mere. Her er en kort guide til, hvordan du selv nemt og hurtigt kan lægge en naturlig makeup.

Det første du skal gøre er at bruge en primer. Her må du gerne bruge en fugtighedscreme inden, så du sikrer en flot hud og naturlig glød. Dernæst påføres din foundation, og her er det vigtigt, at den passer din hud perfekt – gå gerne efter en med et let udtryk, så det virker mere naturligt, og man stadig kan se din huds smukke finesser.

Til at dække eventuelle mørke rander under øjnene kan du bruge en concealer, som giver et lyst og frisk look. Til steder, hvor din hud er lidt mørkere såsom ved næse og mund, kan du også bruge en concealer. Endeligt påføres en highlighter ovenpå din foundation til at markere dine kindben med, således du fremhæver dine smukke træk. Og det bedste gemmes til sidst – som nævnt er blushen musthave i denne sæson, så glem ikke den. God fornøjelse!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *