Victor har lavet en vild badmintonsko kaldet SH-P9100!

Kilde: Webshop, der forhandler badmintonsko.

Under verdensmesterskaberne i 2014 i Ballerup, lagde jeg mærke til, at Shin Baek Choel spillede i et par vildt fede badmintonsko fra Victor! Jeg har også fundet ud af, at modellen hedder SH-P9100. Den model som han brugte under VM var den røde version af badmintonskoen, jeg har erfaret, at denne badmintonsko også kan fås i en blå/grøn/sølv udgave som er mindst lige så fed som den første badmintonsko!

Stabiliteten og stødabsorberingen er i en liga for sig selv i denne verdensklasse badmintonsko og det er intet under, at de største Asiatiske navne har valgt at spille i denne model. Stødabsorberingen kommer fra 3 forskellige typer teknologi. I mellemsålen har vi materialet Victor badminton har valgt at kalde Light Resilient Eva, som letter skoens vægt men bevarer samme mængde stabilitet og stødabsorbering. Herudover, benytter badmintonskoen sig også af EnergiMax 3.0 som er placeret i forfoden og hælen. Dette materiale sørger for ekstra stødabsorbering på de 2 mest udsatte punkter på badmintonskoen. Ved at have dette materiale i, opnår Victor at skabe det der minder om en trampolin/hoppebold effekt i deres badmintonsko. De opnår derfor at hjælpe spillerne med at få bedre og mere flydende benarbejde end tidligere. Som det sidste materiale benytter de sig af Trinetic 2.0 som er en kombination af 3 forskellige typer gel og skummaterialer som tilsammen giver en 3-delt stødabsorberende pude i badmintonskoen. Ligeledes kommer stabiliteten i badmintonskoen også fra 3 forskellige typer teknologi. Det første stykke teknologi er Victors Brace Tek, som er et V-formet plastbånd, der binder sålen, snørebånd og hælkappen sammen om anklen. Dette øger komforten og mindsker risikoen for ankelskader markant. Hertil kommer LS-S teknologien som er placeret på ydersiden af skoen og sikrer at man sikkert kan bevæge sig fra side til side uden at være bange for at vride om! Man mister derfor ikke energien på samme måde ved retningsskift som man tidligere har gjort. Den sidste teknologi som badmintonskoen benytter sig af er, Carbon Power, som er en karbon plade som er placeret mellem hælen og forfoden og sikrer at spilleren ikke vrikker om, når man lander efter et hop eller ved de hurtige retningsskift.

Efter jeg har modtaget min badmintonsko er jeg blevet klar over, at jeg er så vild med den, at jeg bliver nødt til at bestille en ekstra, således jeg har det rette udstyr til alle mine træninger, jeg ejer nu et par i den røde og i den blå/grønne model. Badmintonskoen er lidt bredere i forfoden, end jeg tidligere har været vant til, men jeg er vild med det! Det hjælper mine fødder til at sprede sig mere og jeg opnår derfor endnu mere stabilitet i min sko!

Jeg har lagt mærke til, her under de sidste par turneringer, at Shin Baek Choel – mit store idol – er gået væk fra den røde model og spiller nu kun i den blå/grønne, det er derfor også blevet min foretrukne badmintonsko når jeg er på banen. Selvfølgelig skal jeg benytte samme udstyr som ham! Efter jeg skiftede badmintonsko, har jeg ikke længere problemer med hverken mine knæ eller akillessene, det er vildt utroligt hvor lidt der skal til før man kan mærke en forskel når man bevæger sig rundt på banen. Hver gang jeg bliver spurgt ind til, om jeg er begyndt at gå til fysioterapi med mit dårlige knæ, så henviser jeg altid til, at jeg er begyndt at spille i en mere stabil sko, som medvirker til, at jeg ikke længere har samme behov for forskellige remedier til at holde mit knæ stabilt. Jeg har ikke andet en positive ord at sige om mine nye badmintonsko, jeg er helt sikker på, at denne model kommer til at følge mig mange år ud i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *