Vinterstøvler til moderigtige damer

Faktisk så er det maskuline kvaliteter, der traditionelt set knytter sig til støvler, mens det har været mere feminint at gå med små sko. Dog sender støvlen også et feminint og erotisk signal, hvilket også må være årsagen til den damestøvlemode, der har eksisteret de seneste 50 år, og som nok ikke uddør lige foreløbig.

I støvlens begyndelse, blev denne egentlig primært brugt til ridning, og det var faktisk kun personer i den højere klasse inden for adelen og de kongelige, som gik med denne type fodtøj. Dette skyldes, at det kun var dem, der havde råd til at bære denne dyre og lækre støvle af godt forarbejdet læder. Heldigvis er der slet ikke så stort et klasseskel at se i dag. I hvert fald ikke her i Danmark. I dag er støvler ikke et decideret statussymbol eller et udtryk for, at man har mange penge, da de fleste har mulighed for at købe sig et par gode støvler, der bedst kommer til sin ret om vinteren, når det bliver koldt.

Den rigtige støvle til den rigtige kvinde

De moderigtige damer mener ikke, at en støvle bare er en støvle. Den er en del af dagens look og hele éns identitet. De moderigtige damer nyder at bruge tid på at finde det helt rigtige par støvler til lige præcis dette outfit, og det er da helt klart et plus, når fodtøjet kan sættes sammen til mere end én stil. Tiden for at finde det varme overtøj og fodtøj frem er ved at nærme sig, og her er der da et stort udvalg, når det kommer til de lækre vinterstøvler, der lige skal sætte prikken over i’et til sammensætningen af tøj, som er valgt netop i dag. Heldigvis kan man sætte vinterstøvler sammen med næsten hvad som helst, men som alt andet, så er det klart, at noget kan være mere egnet i visse situationer. Man vil gerne sende det rette signal og udstråle, at man er en person med styr på tingene, og hvis man skal have det samme fodtøj på det meste af dagen, er det vigtigt, at de er behagelige for foden at bære. Så når du eksempelvis skal ud i det kolde vejr på vej til arbejde eller for at hente børnene fra skole eller børnehave, så skal støvlerne måske være mere praktiske end elegante. Du kan finde nogle smarte og varme damevinterstøvler her, og hvis du også er interesseret i at finde nogle lækre vinterjakker, der siger noget om dig og dit nye vinterlook, så er der et stort udvalg her.

Der er en forskel

Smarte vinterstøvler til moderigtige damer

Smarte vinterstøvler til moderigtige damer

Når en støvle som sagt ikke bare er et tilfældigt stykke fodtøj, som man skal have på for at komme fra A til B, så er der noget om snakken. En god vinterstøvle har nogle helt særlige egenskaber og kvaliteter, som gør, at den netop er egnet til brug om vinteren. Det er en god ide, hvis du sørger for at have nogle støvler på, der er vandafvisende, så du kan rende rundt i sne og regnvejr uden at frygte, at du må ligge i sengen de næste dage. Desuden, hvis du skal have dine vinterstøvler på længe ad gangen, så bør du også vælge nogle, der sidder godt på foden, så der ikke er noget, der klemmer eller skarver nogen steder. Og sidst men ikke mindst er det naturligvis også ret essentielt, at støvlen er godt fodret og kan holde dig og din fod varm, så du ikke kommer til at fryse, samtidig skal sålen også være af ordentlig kvalitet og med mønster, så du kan stå solidt fast på vinterens glatte terræn. Her kan du se et stort udvalg af gode vinterstøvler til hele familien.

Kildehenvisninger

Maskuline VS feminine kvaliteter mht. sko og støvler: http://denstoredanske.dk/Symbolleksikon/Bekl%C3%A6dning/sko,_st%C3%B8vler_og_sandaler

Oprindeligt støvler til ridning: http://www.femina.dk/tags/stoevler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *